+ Meer informatie

yVD'er Vlaardingen wil excuus SGP'er

2 minuten leestijd

Van onze correspondent VLAARDINGEN — Het VVDraadslid J. Bulva wil dat het SGPraadslid M. W. Lensvelt zijn excuus aanbiedt over zijn uitspraal< dat de VVD boerenbedrog pleegt. Het gaat hier dan om de uitvoering van het verkeerscirculatieplan (VCP) in Vlaardingen.

De WD die destijds met SGP/RPF/GPV tegen het VCP stemde, draagt thans zorg voor de uitvoering van dit plan doordat de portefeuille verkeer in het college beheerd wordt door VVD-wethouder J. Madem. De SGP'er verwijt nu de WD dat het de kiezer dingen belooft die gewoon niet worden nagekomen, zoals het openhouden van het Emaus, de Voorstraat en de Schiedamseweg; deze straten zijn nu met de steun van de VVD (ten dele) afgesloten.

De VVD vindt echter dat zij wel dergelijk het coUegebeleid positief beïn«vloed heeft door bijvoorbeeld een verbindingsweg te bepleiten tussen de Voorstraat en het Emaus en door de Schiedamseweg niet geheel maar half af te sluiten. Voorts vindt Bulva dat de SGP/HPF/GPV niets bereikt heeft de afgelopen vier jaar en dat het beleid onduidelijk is. tingsverkeer op de Voorstraat/Émaus, voor het in beide richtingen openhouden van de Schiedamseweg, voor het met verkeerslichten beveiligen van het kruispunt Schiedamsedijk/Julianasingel, voor het laten invoeren van het betaald parkeren en voor het hanteren van een lager parkeertarief om hierdoor te voorkomen dat de bezoekers van de Vlaardingse binnenstad naar omliggende plaatsen zullen gaan waar wel gratis geparkeerd kan worden. In zijn schriftelijke reactie op het verzoek van de heer Bulva om zijn excuus zegt de heer Lensvelt hier geen enkele aanleiding toe te zien. „Ons beleid is duidelijk. Dat van de VVD echter niet".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.