+ Meer informatie

PREDIKANTEN KOMEN EN GAAN

2 minuten leestijd

Ned. Herv. Kerk

Op 28 juni afscheid: van Leiderdorp-Hoogmade, J. Geursen; van Biggekerke-Meliskerke, R. G.ten Kate; van Eck en Wiel, G. F. Overgauw; van Twello, P. Pannekoek; van Eindhoven, D. Rijpma; van Nieuw-Buinen, G. van Zeben; van Schiedam, S. Tijmstra.

Op 28 juni intrede: te Axel, H. van den Berg te Eindhoven; te Nieuw-Loosdrecht, J. Boogaard te Wierden; te Lathum-Bahr en Giesbeek, G. J. T. van Dijk te Winterswijk; te 's-Heerenberg, J. Lans te Gramsbergen; te Bolsward, K. Lammertsma te Hoornsterzwaag; te Huizum, P. de Ruiter te Kampen.

Evang. Luth. kerk

Op 28 juni afscheid: van Amsterdam, P. C. Roodenburg.

Op 28 juni inleiding als part-time, geest. verz. v.d. Luth. diac. inr. te Amsterdam, J. C. Mel te Enkhuizen. Hij blijft tevens part-time pred. van de Evang. Luth. Gem. van Zaandam.

Geref. kerken

Op 28 juni afscheid: van Hoogeveen, H. Bijlsma; van Hoek van Holland, A. Haima; van Bedum en Zuidwolde, G. de Jong; van Zeist, D. N. Verschoor.

Op 28 juni intrede: te Landsmeer, J. F. Boon te Hattum en Ternaar, te Diever, O. Doorn kand. te Sloten (Fr.); te Harlingen, E. Haverkamp te 's-Gravenhage-Oost; te Rotterdam-IJsselmonde, W. A. Jelsma te Helmond; te Wijnjewoude, P. Ravensbergen te Smithfield, Ontario, Canada; te Nijverdal, E. Warnink te Noordwijk.

Geref. kerken (vrijgem.)

Op 28 juni afscheid: van Terneuzen. L. W. de Graaff.

Op 28 juni intrede: te Enschede-Noord, A. den Houdt te Rozenburg.

Geref. Gemeenten.

Op 1 juli afscheid van Genemuiden, C. Vogelaar.

Bapt. Gemeenten.

Op 28 juni afscheid van Treebeek, Chr. Eijer; van Den Helder, C. Molema.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.