+ Meer informatie

ALPHEN A/D RIJN - De

1 minuut leestijd

AMSTERDAM - De politie hield gisteravond in een woning aan de Overtoom een 32-jarige Pool aan die ervan wordt verdacht in de nacht van zaterdag op zondag een landgenoot om het leven te hebben gebracht. Volgens een politiewoordvoerder heeft de verdachte een „grotendeels bekennende verklaring" afgelegd. Het slachtoffer werd zondag door twee huisgenoten in zijn woning in de Bijlmer aangetroffen. Volgens de verklaring van de verdachte hielp de man hem zaterdag bij een verhuizing. Toen ontstond een ruzie, die ontaardde in een vecht-

centrumdelen aan weerszijden van de Oude Rijn in Alphen moeten samen het stadshart gaan vormen. Het Brugplein, dat moet komen op de plek van de huidige Rabobank, moet een centraal ontmoetingspunt worden. Dit staat in de Centrumnota die morgenavond aan de leden van drie raadscommissies wordt gepresenteerd. In de nota wordt een visie gegeven op de ontwikkeling van het Alphense centrum in de komende jaren.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.