+ Meer informatie

Gebedssamenkomst opening parlementair jaar

1 minuut leestijd

DEN HAAG — Op dinsdag 17 september wordt in de Grote Kerk van Den Haag van 10.45 tot 11.15 uur de jaarlijkse gebedssamenkomst gehouden ter gelegenheid van de opening van het parlementaire jaar.
Aan deze gebedssamenkomst nemen deel: de Baptisten Gemeente, de Chr. Gereformeerde Kerk Den Haag-Centrum, de Classis 's-Gravenhage van de Gereformeerde Keken, de Doopsgezinde Gemeente, de Evangelisch Lutherse Gemeente, het Genootschap der Vrienden (Quakers), de Hervormde Gemeente te 's-Gravenhage en Loosduinen, het Leger des Heils, de Oud-Katholieke Kerk, de Remonstrants Gereformeerde Gemeente, de Rooms katholieke Kerk, de Vrije Evangelische Gemeente en de Waalse Gemeente. Belangstellenden zijn welkom.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.