+ Meer informatie

Nieuwbouw aan Asselsestraat

1 minuut leestijd

APELDOORN -,De zes woningen en twee winkels aan de Asselsestraat, tussen Herderweg en de Ooiweg, worden afgebroken. Zij zullen plaats moeten maken voor veertien appartementen voor alleenstaanden en tweepersoons huishoudens. De appartementen worden gebouwd in. twee en drie bouwlagen.

De expositie in het gemeentelijke informatiecentrum, de Stadswinkel, geeft een beeld van de ontwikkelingen ^\n Apeldoorn tijdens de ambtsperiode van de heer Dijekmeester, tussen 1972 en 1981. Om enkele onderwerpen te noemen: de binnenstad, werkgelegenheid, huisvesting van de gemeente, stadsuitbreiding, Raadhuis, stadsvernieuwing, brandweer, poli

De tentoonstelling op de Stadszolder bestaat uit ruim tachtig panelen die instellingen en verenigingen uit de gemeente hebben ingericht om op die manier de scheidende burgervader hun waardering voor zijn werk te kennen te geven. Elke deelnemer heeft zelf een paneel ingericht waardoor een afwisselend geheel is ontstaan.

De tentoonstellingen zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 te bezichtigen. Op maandagmiddag zijn ze gesloten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.