+ Meer informatie

Schietpartij in Amsterdam: één dode

1 minuut leestijd

AMSTERDAM — Bij een schietpartij op het Damrak in Amsterdam is in de nacht van dinsdag op woensdag de 20jarige Joegoslaaf l. H. om het leven gekomen. Drie vermoedelijke daders, landgenoten van het slachtoffer, zijn aangehouden.

Daarbij werden twee pistolen in beslag genomen. Volgens de Amsterdamse politie zat het viertal in een café aan het Damrak toen er onenigheid ontstond en geschoten werd. Het slachtoffer kon nog naar buiten strompelen maar bleek bij aankomst in een ziekenhuis te zijn overleden. Over de oorzaak van de schietpartij tast de politie nog in het duister. Het onderzoek daarnaar wordt voortgezet.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.