+ Meer informatie

• AMSTELVEEN (ANP) - De

1 minuut leestijd

vliegtuigen van de KLM hebben in november voller gezeten dan in dezelfde maand van vorig jaar. De beladingsgraad steeg van 70,7 naar 72,1. Over de maanden april tot en met november steeg dit cijfer van 71,9 tot 72. Dit blijkt uit gisteren door de luchtvaartmaatschappij vrijgegeven voorlopige vervoers- en produktiecijfers. In november gaf de produktie een stijging met 9 procent te zien tot 571,7 miljoen tonkilometer. In april tot en met november bedroeg deze groei 4 procent. Het totale vervoer steeg in november met 11 procent tot 412,3 miljoen tonkilometer. In de eerste acht maanden van het op 1 april begonnen boekjaar bedroeg de vervoersstijging 4 procent.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.