+ Meer informatie

Onzekerheid over voedsel

1 minuut leestijd

Onzekerheid heerste woensdag over de exacte datum waarop de dinsdag aangekondigde rantsoenering van boter, meel en rijst van kracht wordt. Officiële woordvoerders gaven verschillende verklaringen uit en de onafhankelijke vakbond Solidariteit reageerde scherp op de bekendmaking. Volgens regeringswoordvoerder Barecki heeft de ministerraad nog geen officieel besluit genomen over verdere rantsoene- • ring en is er alleen wel uitgebreid over gesproken. Aan de andere kant verklaarde een woordvoerder van het ministerie van binnenlandse handel woensdagochtend over instructies te beschikken voor een uitbreiding van de rantsoenering met ingang van 1 mei voor boter, meel en rijst. Vlees en suiker zijn al op de bon. "^

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.