+ Meer informatie

Tuinafscheiding

1 minuut leestijd

Een andere mogelijkheid is om een pergola als afscheiding tussen twee tuinen of als afbakening van een tuin te maken. Zet u hem tussen uw tuin en die van uw buurman, dan kunt u dat het beste in overleg met hem doen en eventueel samen de klimplanten uitzoeken.

Fonarip
LIJN cccn 020227222

nu

De Stichting Schooladviescentrum in Utrecht had destijds de spullen van het Amsterdams museum gekregen. Deze voorwerpen zijn ingebracht in de Nationale Historische Onderwijscollectie. Daarnaast omvat de verzameling voorwerpen die in bruikleen zijn gegeven. Met medewerking van de gemeente Zoetermeer was het mogelijk de gehele verzameling uit de depots te halen en te etaleren.

De collectie is op woensdagmiddag van 14.00-17.00 üur te bezoeken. Met de Museumkaart heeft men gratis toegang. Prijzen: volwassenen ƒ 2,-, kinderen tot 12 jaar ƒ 1,- en personen boven 65 jaar ook ƒ 1.-. Hoeve „Meerzicht" staat aan de Zonnenberg 6 in Zoetermeer. Het telefoonnummer is 079-166478.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.