+ Meer informatie

Her - der

1 minuut leestijd

Afscheid en intrede zondag 5 mei 1991

NED. HERV. KERK

Afscheid: van Gouda, H. C. van Itterzon wegens emeritaat; van Terneuzen, M. C. van der Meer; van Zoetermeer, W. L. Pera.

Intrede: te Opijnen en Tuil, K. Schaap te Hoogkerk en Oostwold; te Rijnsburg, D. Verboom te Asperen; te Weerselo, mw. B. G. Elgersma-Guichelaar, voorganger van de NPD afdeling Laren-Blaricum; te Zwaagwesteinde, U. Tjalhngii, kand. te Groningen.

Bevestiging: op donderdag 9 mei tot coördinator van de miss. diakonaal centrum van de IZB, G. de Fijter te Siddeburen-Wagenborgen.

GEREF. KERKEN

Afscheid: van Baarn, J. W. Huisman; van Dronrijp-Menaldum, drs. A. P. van Niekerk;

Intrede: te Leiderdorp (herv./geref.), mw. drs. L. S. Karreman te Diemen; te Oenkerk, drs. A. Linde te Kornhorn (part-time); te Surhuisterveen, A. Hansen te Drachten; te Vroomshoop, drs. F. de Vries te Emmen.

GER. KERKEN VRIJG.

Intrede: te Enschede-Oost, J. J. Poutsma te Hardenberg; op vrijdag 3 mei te Amsterdam-Zuidwest, H. J. D. Smit te Marknesse.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.