+ Meer informatie

Zuidwest-Nederland in het kort

1 minuut leestijd

HEINKENSZAND - Om het gescheiden inzamelen en verwerken van afval te bekostigen, wordt de afvalstoffenheffing in Borsele met 50 procent verhoogd tot ruim 136 gulden per perceel. B en W verwachten dat de afvalstoffenheffing in de komende jaren zal stijgen tot 200 gulden per perceel in 1996. Het gescheiden ophalen van afval kost de gemeente volgend jaar ruim 1,1 miljoen gulden.

ging gaat een peuterspeelzaal, het regionale bureau welzijnszorg, een banenpoolstichting, het CNV en het NCO gebruik maken van het gebouw. Achter het centrum komt een speelveld. mee extra dekkingsmiddelen verkrijgen om het rioolstelsel te verbeteren en op niveau te houden. verduren. Rijkswaterstaat directie Zeeland stelde bij een onderzoek vast dat jaarlijks vier hectare schor verdwijnt. Bovendien is na de ingebruikname van de stormvloedkering het getijverschil in de Oosterschelde afgenomen. Van de hoge schorren worden er 70 procent niet overspoeld en van het lage schor vijftien procent. Hierdoor droogt de schorbodem uit. van een aannemersbedrijf. Het geld is vrijgekomen uit de verkoop van aandelen van de Gieterij Middelburg. riode 1992 tot 1996 vastgelegd. Deze lijsten worden bijgehouden door de provincie, om zodoende inzicht te krijgen in de ontwikkeling van de woningvoorraad. Het aantal nieuw te bouwen woningen is in totaal 741. Men gaat ervan uit dat in 1995 de eerste woningen in de Oostpolder gebouwd kunnen worden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.