+ Meer informatie

Stekels

1 minuut leestijd

Evelien van de Maat, Rijssen, 9 jaar DoorA. van Velzen-Wijnen Gijs en Geeske gaan naar de kapper. Mama gaat ook mee. Gijs mag het eerst op de stoel. De kapper doet hem een kleed om. Een wijd kleed. Het lijkt wel een tent. Alleen Gijs zijn hoofd steekt eruit. Gijs kijkt in de spiegel. Achter hem staat de kapper. Hoe wil meneer het hebben? vraagt de kapper. Gijs weet het niet. Doe het maar goed kort, zegt mama. Een beetje stekels? vraagt de kapper. Gijs knikt. Ja, dat vindt hij mooi. Dat heeft Harm ook. Daar gaat de schaar. Knip-knip-knip. De haren vliegen eraf. Even later is Gijs klaar. Nu is Geeske aan de beurt. Geeske klimt op de hoge stoel. Hoe wil je het hebben? vraagt de kapper. Heel kort, zegt Geeske. Ook stekels.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.