+ Meer informatie

DE SCHEPPING DER SOORTEN

2 minuten leestijd

Ik ontving nog de volgende bedragen tot dekking van de kosten van het bijvoegen van een overdruk van een artikel van Dr. J. H. v. d. Horst uit Tot Vrijheid geroepen: ƒ 5,- van P. te D., ƒ 10,- van R. te R., van E. te Z., van S. te H. en van A. te NP., ƒ 20,- van L. te G. en ƒ 25,- van E. te D. samen ƒ 90,-. Uit het bericht van de Administratie blijkt, dat ook daar bijdragen zijn ontvangen.

Met wat reeds in het vorige nummer verantwoord is zijn de bijzondere kosten gedekt. Wat er over is vloeit in de kas van „Bewaar het Pand” en komt de uitgave van ons blad ten goede. Hartelijk dank aan allen, die spontaan een bedrag hebben overgemaakt. Daar blijkt opnieuw uit, dat onze abonnees het blad weten te waarderen en samen aan de financiële verplichtingen willen voldoen.

Toch nog een enkele opmerking. N. te N., die een gift zond, al in het vorige nummer vermeld, schreef: „Mocht ons blad ertoe bijdragen om voor verder verval in onze kerken gespaard te worden en er door velen een terugkeer (door Gods Geest) komen! Erg jammer, dat verschillende (zo niet velen) hun minimum abonnementsgeld niet eens betaalden.” Blijkens het bericht van de Administratie zijn dat er nog ongeveer 100. Van hen samen mogen we dus nog ongeveer duizend gulden verwachten. De administrateur wacht. Laat het niet vergeefs zijn.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.