+ Meer informatie

Twee doden bij aanrijdingen in Zeeland

1 minuut leestijd

's-GRAVENPOLDER/IJZENDIJKE - Het Zeeuwse verkeer eiste gisteren bg verschillende aanrijdingen in totaal twee mensenlevens. Bq 's-GravenpoIder kwam 's morgens J. G^van Zaltbommel (42) uit 's-Heerenhoek om het leven. W. R. F. van den Bunder uit Oostburg overleed gistermkldag in de buurt van Uzendijke.

Op de kruising Kloetingseweg/Goesestraatweg/Groeweg bij 's-Gravenpolder verleende een 50-jarige bestuurder van een bestelauto tegen half acht geen voorrang aan de op de Goesestraatweg rijdende motorrijder. De man uit 's- Heerenhoek werd met spoed oveigebracht naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes, waar hij na aankomst bleek te zijn overleden. De bestuurder van de bestelwagen hgt zwaar gewond in het Goese ziekenhuis, maar is buiten levensgevaar.

Een botsing tussen een auto en een vrachtwagen vond gistermiddag plaats op de rijksweg 61 (Middenweg) bij Uzendijke. Een autobestuurder reed in de richting van Biervliet en kwam op een onduidelijke manier op de linkerweghelft. Een vrachtwagenchauffeur probeerde door krachtig te remmen en uit te wijken een aanrijding te voorkomen. De poging mislukte. De auto botste tegen de vrachtauto, waarbij de vrachtwagen in de sloot belandde. De autobestuurder overleed ter plaatse.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.