+ Meer informatie

EEN NIEUWE KERKORDE

1 minuut leestijd

De generale synode 2010 besloot om deputaten kerkorde en kerkrecht op te dragen zorg te dragen voor een nieuwe uitgave van de kerkorde. Daarin zouden dan de besluiten van de synodes van 2007 en 2010 verwerkt kunnen worden. Er was immers sprake van een veelheid van wijzigingen en aanvullingen.

Deze nieuwe kerkorde is nu gereedgekomen en vanaf eind september beschikbaar. Alle kerkenraden hebben hier bericht van ontvangen en ook in ons vormingsblad attenderen we er graag op. Niet ten onrechte zijn er immers kerkenraden die van mening zijn dat hun leden een exemplaar goed kunnen gebruiken. En in ons blad worden met regelmaat bijdragen geplaatst die bedoeld zijn om bepaalde artikelen van de kerkorde te verhelderen.

Compleet met CD-rom zijn de kosten tot eind november € 19,90; daarna € 21,90. Te bestellen bij de boekhandel, of bij de uitgever: Buijten & Schipperheijn te Amsterdam.

DE REDACTIE

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.