+ Meer informatie

Zoekacties naar verdwenen meisje zonder succes

1 minuut leestijd

VRIESCHELOO - Zoekacties naar het vermiste meisje Nymphe Poolman uit Vriescheloo hebben niets opgeleverd. De politie doet vanavond na het televisiejournaal van acht uur een oproep voor meer informatie. Dat heeft een woordvoerder van het korps uit Bellingwolde vanochtend bevestigd.

Het blonde meisje verdween vorige week donderdag om half vier 's middags op raadselachtige wijze, nadat ze met haar vader boodschappen had gedaan in de plaatselijke supermarkt. Volgens de politie zijn er geen aanwijzingen voor een misdrijf, hoewel dat ook weer niet uitgesloten wordt. Het vermoeden bestaat dat het kind „aan het dwalen" raakte en in het water terecht is gekomen of zich heeft verstopt en door de kou bevangen werd.

Vriescheloo is een klein dorp, waar iedere vreemdeling direct wordt opgemerkt. Een uitgebreid buurtonderzoek heeft niets opgeleverd. De politie, die met acht man aan de zaak werkt, heeft geen enkele aanwijzing. Opsporingsberichten van de Duitse politie hebben evenmin iets opgeleverd.

Bij de plaatselijke bevolking is grote angst ontstaan. Kinderen die normaal zelfstandig naar school gingen, worden nu gebracht en opgehaald.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.