+ Meer informatie

Bejaard echtpaar komt om bij verkeersongeval

1 minuut leestijd

MIDDELBURG (ANP) - Bij een aanrijding zaterdagavond in de gemeente Aardenburg in ZeeuwsVlaanderen is het echtpaar Lippens uit België om het leven gekomen. De rijkspolitie in Middelburg heeft dit gistermiddag bekendgemaakt.

De 84-jarige bestuurder M. P. A. Lippens uit Eeklo (België) gaf op een kruising in het dorp SintKruis geen voorrang aan een andere auto. De Belgische auto kwam na de botsing in een bouwland terecht. Mevrouw A. J. Lippens-Willems (82) werd uit de wagen gesUngerd. Haar echtgenoot moest door de brandweer uit het voertuig gehaald worden. Beiden waren op slag dood. De bestuurder van de tweede auto, R. K. M. Z. uit de gemeente Aardenburg, en zijn twee zoontjes van twaalf en zes jaar konden na behandeling in het ziekenhuis weer huiswaarts keren. De beide voertuigen raakten total loss.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.