+ Meer informatie

Waterig magnesiumpapje

1 minuut leestijd

Zwarte koffie is voor een enkeling een lekkernij. Het overgrote deel van de koffieleuten brengt de koffie op smaak door suiker en melk toe te voegen. Hierbij zijn kunstmatige melkpoeders natuurlijk uit den boze. Durf eens een hapje van zo'n poeder te nemen. Het smaakt als een waterig magnesiumpapje. Je moet er niet aan denken dat je zoiets in de kbf- fie krijgt.

Voor sommige drinkers zijn koffie en suiker een onverbrekelijke twee-eenheid. Hoor je bij deze groejs, breek dan onmiddellijk met witte, geraffineerde suiker. Het is in vele opzichten even kunstmatig als melkpoeder. Gebruik liever bruine suiker. Deze is rijker en voller van smaak en geeft de koffie èn de gezondheid de beste kansen. Speciaal voor wie op de pondjes let: verknoei de koffie niet met kunstmatige zoetstoffen. Drink hem liever zwart en ongezoet.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.