+ Meer informatie

Bush voorzichtig over gijzelaars

1 minuut leestijd

WASHINGTON (RTR) - De Verenigde Staten doen volgens president George Bush „alles wat wij kunnen" om de vrijlating van de gijzelaars in Libanon te bewerkstelligen, maar de president was voorzichtig over berichten dat een doorbraak ophanden zou zijn.

Bush zei dat bij voorgaande keren te vroeg optimisme alleen maar tot teleurstelling had geleid. Gisteren kwamen uit Libanon berichten dat de ontvoerders binnen twee dagen een „speciale gezant" naar de Verenigde Naties zouden sturen om te praten over een mogelijke beëindiging van het afschuwelijke lot van de ontvoerden.

„Ik wil geen verklaring afleggen die verder aan de zorgen van de betrokken families zou bijdragen", zei Bush tijdens de vlucht naar zijn vakantieverblijf. „Dus daar houden wij het bij. Als er iets gebeurt, des te beter".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.