+ Meer informatie

Robeco: V.S. en Verre Oosten

1 minuut leestijd

ROTTERDAM —- Robeco (Rotterdamsch Beleggingsconsortium) heeft het aandelenbezit in de periode 1 mei tot 1 september van dit jaar in Amerika en het Verre Oosten verder uitgebreid. De belangen in Europa, West-Duitsland uitgezonderd, werden verder verminderd. In de effectenportefeuille maken de beleggingen in Amerika, het Verre Oosten en West-Duitsland nu 74 pet. uit, zo blijkt uit het tweede tussentijds bericht.

In de diverse beleggingsgebieden is het economisch herstel nu duidelijk op gang gekomen. In de V.S., het Verre Oosten en West-Duitsland overtreft het zelfs de prognoses van vorig jaar van Robeco.

Evenals vorig jaar stelt Robeco een interimdividend van ƒ 7,40 per aandeel van ƒ 50,— beschikbaar.

Sinds het begin van het jaar werden 810.427 nieuwe aandelen uitgegeven. In de eerste acht maanden steeg het vermogen van ƒ 4,047 min. tot ƒ 4,413 min. De intrinsieke waarde per aandeel steeg in deze periode van ƒ 188,-- tot ƒ 192,--.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.