+ Meer informatie

Boeken

2 minuten leestijd

"Lief eiland" door Marjolein Bastin en Hans Bouma; uitg. Kok, Kampen; 62 blz., ƒ 14,90.
In dit boekje laten dichter Hans Bouma en tekenares Marjolein Bastin iets zien van de schoonheid van het Waddeneiland Ameland.

"Land in zicht" gedichten door Feya Strijk-Braunius; uitg. De Schans, Werkendam; 47 blz., ƒ 12,50.
Deze gedichtenbundel bevat hoofdzakelijk natuurpoëzie. De titel wil uitdrukking geven aan de hoop van het christelijk geloof, die in de gebrokenheid van de schepping en van elk mensenbestaan uitzicht geeft op vernieuwing en levensherstel. Verkrijgbaar bij uitg. De Schans, Werkendam, 01835-2193.

"Pascal, een goede gedachte" door A. van de Glind; uitg. Auctor, Apeldoorn; 64 blz., ƒ 14,90.
Blaise Pascal (1623-1662) was o.a. natuurkundige, wiskundige, christen-filosoof en uitvinder. Deze aforismen tonen zijn veelzijdigheid.

"Ozonlaag, de beschermer bedreigd" door drs. M.G.M. Roemer en drs. W.J. van den Brink; Uitg. Friese Pers Boekerij bv, Drachten/Leeuwarden; 96 blz., ƒ 9,90.
Vragen en antwoorden op een rij gezet door TNO.

"De wilde roos bloeit" door Brenda Wilbee; uitg. Groen en Zoon, Leiden; 240 blz., ƒ 29,50.
Derde deel van de trilogie over de pioniers David Denny en Louisa Boren; vervolg op "De wilde roos" en "De belofte van de wilde roos".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.