+ Meer informatie

Attentie

1 minuut leestijd

Wij wijzen onze lezers voor de goede orde nogmaals op het feit dat wij als RD geen verantwoordelijkheid kunnen nemen of dragen voor produkten, diensten e.d. die de lezers via onze advertentiekolommen worden aangeboden. Ook voor de integriteit van de personen achter de advertenties kunnen wij niet instaan. Elke lezer dient hierin zijn eigen verantwoordelijkheid te kennen. DIRECTIE R.D.

Wapenen tegen demonische verleidingen
De bedoeling van de schrijfster mej. J. W. van den Berg in haar jongste boek Tooh g«red is om jongelui en ouders te wapenen tegen de demonische verleidingen van deze tijd. Een bijzonder spannend boek, voor leeftijden v.a. 13 jaar, over een Mavo-scholier die te maken krijgt met een drugshandelaar die hypnotische gaven bezit. Een verantwoord, boeiend en leerzaam boek voor jong en oud. Verkt^gboar jn de boekhandel en bU de uitgever, STARK-TBZEL, tel. 088S3 • 661 - 496. Toch gered ISBN 90 6398 1697 prijs ƒ 16.76.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.