+ Meer informatie

LUXEMBURG

1 minuut leestijd

haar rapport over Luxemburg de OESO dat de economische irikkeling van dat land in 1981 worden bepaald door de vraag • staal op de wereldmarkt. De uitzichten zijn wat dat betreft erg gunstig-en daarom verwacht rganisatie dat de inflatie dit jaar lals vorig jaar zal uitkomen op procent. De situatie op de arsmarkt zal nauwelijks veriteren. Het percentage werkloonder de Luxemburgse beroeps)lking zal op het uitzonderlijk niveau van 1,0 procent blijven, helft daarvan komt voor reke; van buitenlandse werknemers, lomische groei zit er voor Luburg niet in. Het land moet dit eerder rekening houden met een lindering van het bruto natioprodukt met 0,5 procent.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.