+ Meer informatie

Vervolgorders

1 minuut leestijd

De lijsttrekker van D'66 Jan Terlouw, is er voorstander van dat voor de vervanging van het pantser-infanterievoertuig IJP-408, het bij het DAF-RSVconcem vervaardigde voertuig IJP-765 in aanmerking moet komen. Terlouw zei dit woensdagavond tijdens een verkiezingsbijeenkomst in Heinkenszand.

Het gaat om 845 voertuigen die echter een eerste fase zijn van een totale bestelling van uiteindelijk 2400 voertuigen. Door nu een financieel offer te brengen krijgt het consortium een kans om de vervolgorders tegen concurrerende prijs aan te bieden. Bovendien zal ook binnenkort de Belgische regering In het telegram stelt Veldkamp dat ^t aanschaf van de IJP-765 overgaan, „zonder dat gebruik gemaakt is van de Plaatsen van de order bij een Negebruikelijke procedures, geen publie- ^eriands consortimn biedt een ree e ke conclusies ter zake kunnen worden 5^"^°P samenwerking met België, algetroken." dusTeriouw.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.