+ Meer informatie

Oprecht getuigenis

1 minuut leestijd

Waar uw schat is, daar zal ook uw hart zijn (Matth. 5:21).

Bedenkt dat het oog en hart op Christus één van uw aller zekerste getuigenissen is van oprechtheid: „Waar uw schat is, daar zal ook uw hart zijn". Is Christus uw schat, uw harten zullen ook bij Christus zijn. En zeker, een hart in Christus op God gesteld, is een oprechte getuigenis van zaligmakende genade. De uitwendige werken worden licht bekend, maar die van het hart zijn de zekerste getuigenissen.

Als uw leringen geen genoegzame proeve zijn van uw genade, als uw bewijsredenen van uw tong en hand kunnen wederlegd worden, zo zal nochtans dit bewijs van de genegenheid uws harten betonen, dat gij oprecht zijt.

Is. Ambrosius

„Het zien op Jezus"

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.