+ Meer informatie

CDA Gouda wil informatie over overlevingstocht

1 minuut leestijd

GOUDA - De Goudse CDA-fractie vindt het evenals de VVD-fractie opmerkelijk dat zij niet op de hoogte is gesteld van door de gemeente georganiseerde "overlevingstochten? voor Marokkaanse jongeren. In schriftelijke vragen vraagt het CDA welke criteria de gemeente aanlegt om het experiment geslaagd te noemen en welke gevolgen het heeft voor het beleid.

De partijen hebben via de pers moeten vernemen dat er een survivaltocht naar de Belgische Ardennen is gehouden. Er bestaan theorie├źn over positieve effecten van zulke tochten voor mensen die in stressgevoelige beroepen werkzaam zijn. Ook op jongeren die onaangepast gedrag vertonen, zou zo'n ervaring een goede invloed hebben. De afdeling werk en scholing van de gemeente heeft nu zo'n reis voor een aantal Marokkaanse jongeren georganiseerd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.