+ Meer informatie

Foto's

1 minuut leestijd

• REEUWIJK - De 19-jarige A. Zerdonk uit Waddinxveen is gisteravond in het Bleulandziekenhuis in Gouda overleden, nadat hij met zijn auto in een sloot langs de Nieuwdorperweg in Reeuwijk was beland. De jongeman reed tussen Reeuwijk-brug en Reeuwijk-dorp toen hij door nog onbekende oorzaak in een bocht de macht over het stuur verloor. Het voertuig kwam op zijn kop in het water terecht en zonk vrijwel meteen.

Op verzoek van de Rotterdamse recherche-commissaris zijn vanuit een helicopter van de Rijkspolitie foto's gemaakt van het park en de omgeving. Het staat overigens nog niet vast of Vermeulen in het park werd vermoord. CTii politie houdt rekening met de moge"lijtóeid dat hij elderé om'het leven iS' gebracht en dat zijn lijk door de dader (s) is gedeponeerd in het struikgewas van het park.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.