+ Meer informatie

Kattenoverlast

1 minuut leestijd

In onze tuin gebruiken wij veel turfmolm en potgrond. Daardoor is de grond erg rul geworden. Het gevolg is, dat alle katten uit wijde omgeving er hun behoefte in komen doen. Ze vernielen alles. Nu las ik eens in deze rubriek dat er middelen zijn die katten op een afstand houden. Antwoord — Ja en die kunt u kopen bij een drogist of een tuincentrum zoals Kst en Wegkat. Maar wij vrezen dat u daar niet veel mee opschiet. Ze vervluchtigen n.l. al gauw, zodat u ze telkens en telkens weer zou moeten gebruiken en dan vooral op de plekken waar de katten uw tuin binnen komen. Is er echt niets anders en beters te verzinnen? Een goed gedresseerde hond rent niet door uw bloembedden en houdt tóch katten op een afstand. Gaas houdt katten tegen want ze klimmen er niet in. Een kat die u met veel tam-tam wegjaagt is zó geschrokken dat ze voorlopig niet terugkomt. In die richting zouden wij het eerder zoeken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.