+ Meer informatie

Boekbespreking

1 minuut leestijd

„Gods genade verheerlijkt", prijs ƒ 67,50, na 15 juni ƒ 75,- en „Zielsverlustiging in Jehova", door Geesjen Pamans, prijs ƒ 49,50 na 15 juni ƒ 55,-. Uitgeverij Stuut te Rijssen.

De Rijssense uitgeverij is er toe overgegaan, in verband met de grote vraag, deze boeken te herdrukken. Men kan tot 15 juni nog van een extra aanbieding gebruik maken, tot deze datum zijn de beide boeken namelijk te koop voor een herdrukprijs van ƒ 100,-.

Het is al meer dan tweehonderd jaar geleden, dat deze vrouw haar gedachten op papier zette. De schrijfster was tijdens haar leven lid van de Gereformeerde Kerk te Nienhuis in het graafschap Bentheim.

Het eerste boek gaat vooraf door een voorwoord van ds. A. P. A. du Cloux te Oldebroek en de predikanten E. A. Cappenberg en R. C. Staverman. In de beide boeken is een voorrede van de schrijfster opgenomen.

„Gods genade verheerlijkt" bevat een echt verhaal van geestelijke bevindingen enz. tot eer van God en stichting van de medemens. Als vervolg op dit boek werd „Zielsverlustiging in Jehova" door Geesjen Pamans geschreven. In dit boek wordt een verhandeling van Psalm 23 gegeven.

Het eerste boek bevat 681 pagina's en het tweede boek 454 pagina's. Beide zijn ook nu weer uitgevoerd in een bruine band met goudopdruk.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.