+ Meer informatie

Alblasserdammers slaags na diefstal

2 minuten leestijd

ALBLASSERDAM - De politie heeft gisteren twee Alblasserdammers van 29 en 45 jaar aangehouden nadat ze voor hun woningen slaande ruzie met elkaar kregen. De buren wisselden de afgelopen jaren geen woord met elkaar. Gisteren barstte de bom toen de Mercedes van de 45-jarige man gestolen bleek. De gedupeerde verdacht zijn buurman hiervan. Die nam dat niet, greep zijn buurman bij de keel en bedreigde hem.

Rotterdammer verdacht

van doodsteken collega

DEN HAAG - Een medewerker van een telecombedrijf waarvan de politie gisteravond de identiteit nog niet wilde vrijgeven, is gisteren in een kantoor van het bedrijf aan de Groenhovenstraat in Den Haag door een collega doodgestoken. Een 37-jarige Rotterdammer is aangehouden.

Motorrijder overlijdt

na ongeval Doetinchem

DOETINCHEM - Door een aanrijding met een auto is gistermiddag in Doetinchem een motorrijder om het leven gekomen. Het ongeval gebeurde rond 16.45 uur op de kruising Kruisbergseweg/Wassinkbrinkweg.

Drugsnetwerk in

Hardenberg opgerold

HARDENBERG - Met de aanhouding van veertien personen denkt de politie een regionaal drugsnetwerk in Hardenberg opgerold te hebben. De hoofdverdachte is een 38-jarige man uit Enschede, aldus de politie gisteren. Bij huiszoekingen werden drugs, vuurwapens en stroomstootwapens gevonden.

Dordtenaar vast

na huiselijk geweld

PAPENDRECHT - Een 36-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden in de woning van zijn vriendin in Papendrecht. De man zou de 36-jarige vrouw ernstig hebben mishandeld. Het slachtoffer liep daarbij kneuzingen en breuken in het gezicht op.

Slachtoffer ongeval

Terschuur overleden

TERSCHUUR - De 50-jarige man uit Terschuur die woensdagmiddag gewond raakte na een val van aan ladder, is donderdag overleden. Het slachtoffer was woensdag in zorgwekkende toestand overgebracht naar het UMC in Utrecht.

Fietser op vluchtstrook

Wezep aangehouden

WEZEP - Een 17-jarige jongen uit Wezep is donderdagochtend fietsend op de vluchtstrook van de A50 bij zijn woonplaats aangehouden. De jongen had diverse spullen bij zich die eerder die ochtend waren gestolen. De verdachte is ingesloten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.