+ Meer informatie

Tartaar

1 minuut leestijd

400 g tartaar; zout; peper; 4 velletjes diepvries-bladerdeeg; 100 g verse kruidenroomkaas (Paturain, Boursin met kruiden); 1 eetlepel melk.

Verwarm de oven voor. Breng de tartaar op smaak piet zout en peper en vorm van het vlees 4 balletjes. Laat de velletjes bladerdeeg op het aanrecht wat ontdooien. Roer de kaas met de melk tot een romig mengsel. Leg midden op èlk velletje bladerdeeg een bolletje tartaar. Vouw de uiteinden, op één punt na, om de tartaar en vouw het overgehouden puntje naar buiten. Verdeel de roomkaas in vier porties en leg op elk deegjasje een portie kaas. Plaats de tartaar op de bakplaat, die van tevoren met bakpapier bekleed is. Schuif de bakplaat midden in de oven en bak de tartaartjes ca. 15 minuten op 225"C.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.