+ Meer informatie

Jojo-beleid

1 minuut leestijd

Het VVD-kamerlid Linschoten beschuldigde Ter Veld ervan dat zij bestuurlijk „jojo-beleid" voert. Volgens de WD'er moet de staatssecretaris kleur bekennen en duidelijk aangeven of zij naar compensatie zoekt om een zachte landing in de bijstand mogelijk te maken en zo ja, aan welke maatregelen zij dan denkt. Ter Veld weigerde echter „vooruit te lopen op besluitvorming in het kabinet".

Volgens de staatssecretaris is het niet mogelijk te wachten met het versturen van de brieven, omdat anders de uitkeringen niet per 1 juli stopgezet kunnen worden. Het stopzetten moet namelijk ministens drie maanden van tevoren aan de betrokkenen worden meegedeeld.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.