+ Meer informatie

Anti-Dodewaar tentenkamp ma niet 's nachts

1 minuut leestijd

VALBURG — B en w van Va burg hebben besloten het voor vo gende week aangekondigde ant Dodewaard tentenkamp bij de r creatiepias het Gat van Hagc 's nachts te verbieden.

Het gemeentelijke bestemming plan laat het 's nachts kamperen ni toe en het gemeentebestuur wenst ui drukkelijk geen uitzonderingen te m ken, ook niet voor anti-Dodewaard-a tivisten.

De rijkspolitie is vrijdag gevraaf volgende week op de naleving van o verbod toe te zien. Loco-burgemeest Van Donk wil echter elk extreem pol tie-optreden tegen actievoerders, d toch de nacht bij het Gat van Hagi doorbrengen, voorkomen. Het gaat dit geval om een lichte overtredin waartegen de politie op gepaste wij: moet optreden, vindt Van Donk.

Een voorstel van justitie om het g hele recreatieterrein in verband m het tentenkamp af te sluiten, is do' het Valburgse gemeentebestuur vi de hand gewezen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.