+ Meer informatie

Ontmoetingsdag te Zwolle

1 minuut leestijd

Dit is het laatste nummer van ons blad, dat verschijnt vóór onze tweede ontmoetingsdag van vrienden van Bewaar het Pand. Velen hebben nog een goede herinnering aan de eerste, die op 17 april jl. te Dordrecht werd gehouden. De Heere heeft het daar wel gemaakt. De banden onderling zijn er versterkt. Het was bemoedigend zo met elkaar samen te zijn. Er was merkbare eensgezindheid en samenbinding.

We hopen van harte, dat dit DV op 21 augustus a.s. ook zo mag zijn. Als de Heere in ons midden is, zal het zeker goed zijn.

Het lijkt niet nodig u aan te sporen om te komen. We hopen elkaar volgende week zaterdag zo de Heere wil in groten getale te Zwolle te ontmoeten. Men gelieve zelf zijn boterham mee te nemen.

De redactie

N.B.

De koster van de kerk te Zwolle is bereid te zorgen voor koffie.

Er is parkeergelegenheid op de Thorbeckegracht. Wanneer daar geen plaats meer is, is er nog ruimte aan de achterkant van de kerk.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.