+ Meer informatie

Wiegel wenst opheldering over toelage ambtenaren

1 minuut leestijd

DEN HAAG — Minister Wiegel van Binnenlandse zaken wil het gemeentebestuur van Rotterdam opheldering vragen over de beoogde toelage voor topambtenaren die de gemeente wil toekennen om het vertrek van hoge ambtenaren naar het bedrijfsleven in te dammen. De zaak is in de onderraad voor de rijksdienst en inkomensaangelegenheden van de ministerraad aan de orde gesteld, zo deelde minister Wiegel donderdag mee na afloop van het kabinetsberaad.

Minister Wiegel liet doorschemeren dat hij het initiatief waardeert, tenminste in beginsel, maar hij wil wel van het gemeentebestuur van Rotterdam weten op welke gronden tot de extra toelage is besloten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.