+ Meer informatie

Ga je studeren?

1 minuut leestijd

We willen je attent maken op de Civitas Studiosorum in Fundamento Reformato (C.S.F.R.), wat gewoon betekent Studentenvereniging op Gereformeerde Grondslag. De

S.F.R. heeft als grondslag de Heilige Schrift en aanvaardt als daarop gegrond de Drie Formulieren van Enigheid.

Deze vereniging heeft ongeveer 300 leden, waarvan de meeste afkomstig zijn uit de Ned. Herv. Kerk, (Geref. Bond), de Geref. Gemeenten, de Chr. Geref. Kerken, de Oud Geref. Gemeenten, en de Geref. Gemeenten in Ned. Hiermede wordt geen grens aangegeven, want iedereen die instemt met grondslag en doel van deze vereniging is van harte welkom.

Als C.S.F.R. lid bezoek je een bijbelkring waar een gedeelte uit Gods Woord wordt besproken. Verder kun je kiezen uit kringen als bijv.: institutiekring, kringen over medische ethiek, natuurwetenschappen, nadere reformatie, enz. Ook worden lezingen van allerlei aard gehouden door leden of sprekers van buiten de C.S.F.R. Onze Civitas is een studievereniging waarbinnen persoonlijke kontakten en gezelligheid erg belangrijk zijn en we hopen als Civitas gezamenlijk de Gereformeerde beginselen te bewaren.

Wil je meer weten over de C.S.F.R. vraag dan het eerstejaarsnummer van het blad „De Civitate” aan en/of neem kontakt op met het Propagandacommissariaat t.n.v.

D. J. den Boer, Jagerskamp 71, Wageningen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.