+ Meer informatie

Uit de comitévergadering

2 minuten leestijd

Het comité voor ouderlingen- en diakenenconferenties vergadert niet zo vaak en wanneer van deze vergaderingen mededelingen te doen zijn dan gebeurt dat als regel op de conferenties.

Nu reeds in december werd vergaderd willen we op deze regel een uitzondering maken.

Hoewel nog geen onderwerpen zijn vastgesteld en geen namen van sprekers bekend zijn geven wij u wel de data van de conferenties door n.l. 22 april voor de diakenen en 28 oktober voor de ouderlingenconferentie. Het comité hoopt u hierover spoedig nadere mededelingen te kunnen doen. Uitvoerig werd ter vergadering gesproken over ons blad. Het comité is bizonder dankbaar voor de toenemende belangstelling.

Deze openbaart zich zowel in waardering voor de inhoud als in een stijgend aantal abonnees.

Wat ook stijgt zijn de kosten aan de uitgave van ons blad verbonden. Alleen al de sterk gestegen portokosten noodzaken ons om, hoe ongaarne ook, de abonnementsprijs iets te verhogen, n.l. van ƒ 5,50 naar ƒ 6,— per jaar.

Het comité vertrouwt er op dat dit voor niemand een bezwaar zal zijn en ziet dan ook graag per omgaande de betalingen voor 1972 tegemoet.

Br. Stafleu woonde voor het laatst de vergadering bij. Van hem werd op de ouderlingenconferentie reeds afscheid genomen. Het adres van onze nieuwe secretaris is: de heer H. v. d. Laan, Streukelerstraat 14, Hasselt (Ov.), telefoon 05209-512.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.