+ Meer informatie

Ontmoetingsdag

1 minuut leestijd

We nodigen u vriendelijk uit tot bijwoning van de ontmoetingsdag van vrienden en vriendinnen van Bewaar het Pand, die D.V. zaterdag 26 augustus a.s. zal worden gehouden in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente te Kampen.

Programma:

Morgensamenkomst, aanvang 10.30 uur

Opening: Ds. G. Blom

Spreker: Ds. H. van Leeuwen

Slotwoord: Ds. G. Hamstra

Pauze

Middagsamenkomst, aanvang 2 uur

Opening: Ds. A. Baars

Spreker: Ds. M. C. Tanis

Sluiting: Ds. H. C. van der Ent.

Het kerkgebouw is gemakkelijk te bereiken. In de omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Er wordt weer gezorgd voor gratis koffie en frisdrank.

Er zal deze keer voor het eerst in Kampen een boekentafel zijn. Het is gebleken, dat velen dit erg op prijs stellen.

Van de gelegenheid willen we gebruik maken om nog wat exemplaren van het boekje Jeugdleven in Bijbels licht aan de man te brengen. De prijs is nog steeds f 10,- We hopen dat we op deze dag weer velen mogen begroeten. En bovenal, dat de Heere in ons midden moge zijn.

Het bestuur van Bewaar het Pand.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.