+ Meer informatie

Stoute jongens

1 minuut leestijd

Er waren twee stoute jongens. De ene hete Jan de ander hete Jacob. Ze hade niks te doen. Toen Moeder zij gaan een eindje wandelen. Toen gingen ze maar. Ze gingen door de wei langs de huis van Klaas. Klaas ging vroeger altijd varen in zijn boot. Maar nu was hij een beetje ziek. En toen gingen ze varen in de boot van Klaas. Toen begon Kees z'n hond te blaffen. Toen dacht Klaas dat er iets aan de hand was. En ja hoor daar gingen een paar deugnieten. Klaas ging gauw zijn motor halen. En ging gauw er achteraan. Toen hij ze ingehaald had springt hij op de boot. Toen zij hij kom maar mee. Nu heb ik jullie. En nu is het klaar... Help mama help riepen de tweeling. Ik... ik... ik... zal het nimmer doen ik... ik... ik ook niet. Diane Lankhaar, Eethen, 9 jaar

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.