+ Meer informatie

Ontvangen giften

1 minuut leestijd

Voor de getroffen J.V.'s hebben wij twee prachtige giften ontvangen. Van de J.V. te Enkhuizen ƒ 50.— en van de J.V. te Waardenburg ƒ 75.—. Wij danken deze verenigingen hartelijk voor dit vriendelijk medeleven met de J.V.'s, die in de 1 Februari-nacht van het vorig jaar zo veel moesten verliezen.

Voor het Gratis Lezers Fonds ontvingen we ook weer enkele giften. Van A. J. K. te R. ƒ 1.—; van J. B. te nW. en St. J. ƒ 2.—; van de J.V. te H.I. Ambacht (gecollecteerd op de jaarverg.) ƒ 6.66; van G. H. Pr. te S. ƒ 2.—; van M. Z. te 's-Gr. ƒ 4.—; van C. W. M. v. d. H, te T. A. ƒ 1.—; van C. v. D. te R. ƒ 0.50; van dhr P. Baas, agent te Boskoop en omg. ƒ 4.46; wat hij van div. abonnees ontving bij het innen der kwitanties. Allen ten zeerste bedankt. Voor giften ten voordele van het Gr. L. F. houden wij ons gaarne aanbevolen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.