+ Meer informatie

Blokkade in Dodewaard

1 minuut leestijd

NIJMEGEN — Het landelijk overl van de Dodewaard-gaat-dicht-bew ging heeft onlangs besloten tot e nieuwe, geweldloze blokkade van kerncentrale in Dodewaard.

Deze blokkade zal worden gevorr door middel van een rond de centrale bouwen „atoomdorp".

De week van zaterdag 19 tot en m zaterdag 26 september is voor deze a tie uitgekozen. Het tijdstip houdt ve band met de derde dinsdag in septer ber (15 september), de dag van de troo: rede en de begroting van de nieuwe r gering.

De actieweek van de Dodewaar gaat-dicht-groepen begint met een d monstratie naar de centrale, zo is t dens het landelijk overleg afgesproke De blokkade zal bovendien vergeze gaan van acties elders in het land teg instellingen of personen, die met ke nenergie tè maken hebben.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.