+ Meer informatie

Elektrische deken

1 minuut leestijd

Vmgen voor cleze rubriek kunt u sturen naar: Reformatorisch DagNad, Postbus 670, 7300 AR Apetdoof n, met in de linkerbovenhoek de vermelding ÔÇ×Vragen staat vrl|" Kan een elektrische deken gewassen worden? Antwoord - Volgens de voorschriften van de fabrikanten niet. Theoretisch gezien zouden ze er wel tegen kunnen, maar vele wasmiddelen zijn niet goed voor de verwarmingsdraden. Ook het wrijven en bewegen tijdens het wassen is er niet zo goed voor. Uit laten stomen of chemisch reinigen is dus het beste. Maar als u de deken onder een hoeslaken legt als u hem gebruikt zal hij toch praktisch niet vuil worden, menen wij.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.