+ Meer informatie

VLEESMARKT

1 minuut leestijd

De EEG-besluiten ter ondersteuning van de vleesmarkt dienen op korte termijn ook in Nederland te worden toegepast. Men . meent te weten dat de Nederlandse regering de premieregeling voor uitstel van het slachten van runderen'pas wil gaan toepassen per 1 november, als de gemeenschap eraan gaat meebetalen'. De commissie veredelingslandbouw van het sohap meent echter dat het zo vroeg mogeliijk, moet. Dat zal dan een start met zuiver nationale steun moeten zijn en het maximale bedrag zal er naar de mening van de commissie voor moeten worden gegeven.

Het bedrag van een half miljoen gulden, dat Nederland van de gemeenschap kan krijgen voor een informatiecampagne ter bevordering van de rundvleesconsumptie, is volgens de commissie veredelingslandbouw maar erg beseheiden. Italiaanse maatregeien tegen de vee- en. vlees

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.