+ Meer informatie

Proefvlucht ,,Concorde''

1 minuut leestijd

TEHERAN — Een Concorde van de British Airways heeft woensdag een proefvlucht gemaakt van Londen naar Teheran. De tocht duurde 3 uur en 33 minuten..

Tot de mensen die de aankomst bijwoonden behoorde de directeur-generaal van de maatschappij Iranair, generaal Moehammad All Chedemi, en die zei, toen de machine kwam aantaxiën, „Wij zullen spoedig met de Britse en Franse fabrikanten van de supersonische machine een koop afsluiten van twee stuks, later mogelijk uit te breiden tot vijf.

De concorde is na twee uur iin Tehieraan te zijn geweest doorgevlogen naar het eiland Bahrein Vandaar wil men zonder tussenlanding doorvliegen naar Singapore

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.