+ Meer informatie

AFSCHEID DR. G.C. DEN HERTOG

1 minuut leestijd

Dr. G.C. den Hertog heeft aangegeven zijn werk als voorzitter van de redactie van Ambtelijk Contact te willen neerleggen. Volgens een intern rooster zou hij dit jaar of volgend jaar terugtreden. Maar gezien zijn omvangrijke takenpakket in Apeldoorn èn omdat inmiddels een nieuw redactielid kon worden benoemd in de persoon van ds. A.G.M. Weststrate, achtte hij nu het moment gekomen om zijn voornemen in daden om te zetten.

Vanaf 1999 heeft prof. Den Hertog deel uitgemaakt van de redactie. Als voorzitter leidde hij op een plezierige wijze de vergaderingen van de redactie. Altijd weer konden wij profiteren van zijn fenomenale geheugen en grote theologische kennis.

Met zijn gaven heeft hij zich ook ingezet regelmatig gedegen artikelen of prikkelende columns te leveren.

Kortom: we zijn dr. Den Hertog veel dank verschuldigd. We wensen hem van harte de zegen van de Heere toe bij zijn vele en drukke werkzaamheden.

We heten ds. Weststrate, die zijn plaats inneemt, graag welkom in de kring van de redactie.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.