+ Meer informatie

Predikanten jubileren

2 minuten leestijd

Op 19 augustus zal het 40 jaar geleden zijn dat ds. S. G- Bloem, emeritus predikant van de Gereformeerde Kerk, wonende te Ommen, predikant werd te Niezijl. Nadat hij in augustus 1968 met emeritaat ging werd hij in 1970 geestelijk verzorger van het bejaardencentrum „Ten Anker" te Hengelo. Ds. Bloem was voorzitter van de provinciale diaconale conferentie te Groningen en lid van het hoofdbestuur van de Bond van Geref. Mannenverenigingen.
Ds. N. Bruin, predikant van de Vrijgemaakte Geref. kerk te Groningen (Helpman) hoopt op 21 augustus 25 jaar predikant te zijn. Ds. Bruin werd op 16 mei 1919 geboren. Hij was moderamenlid van de Generale Synode en werkte mee aan het rapport over de doop van geadopteerde kinderen.
Ds. A. Klein Kranenburg, predikant van de Ned. Hervormde kerk te Zwartebroek—Terschuur hoopt op 22 augustus emeritaat te verkrijgen. Na zijn emeritaat hoopt hij nog ergens bijstand in het pastoraat te kunnen verlenen. Ds. Klein Kranenburg publiceerde in de prekenserie Genade voor Genade en is ereburger van de gemeente Hoevelaken, een van zijn vorige gemeenten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.