Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Mondbeleving en smaakrijkdom ontrafeld
Ieder mens kan proeven, maar 'amateurs' voelen zich vaak geremd hun smaak onder woorden te brengen. Kenners daarentegen strijden om het hardst om de origineelste en meest specialistische omschrijvingen te gebruiken. Drs. Peter Klosse legt met zijn boek "Smaakstijlen" zowel voor de leek als de professional de geheimen van de mondbeleving bloot. In normaal Nederlands.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van zaterdag 11 november 2000
Reformatorisch Dagblad | 43 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 11 november 2000
Reformatorisch Dagblad | 43 Pagina's