Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Mondbeleving en smaakrijkdom ontrafeld

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Mondbeleving en smaakrijkdom ontrafeld

5 minuten leestijd Arcering uitzetten

Ieder mens kan proeven, maar 'amateurs' voelen zich vaak geremd hun smaak onder woorden te brengen. Kenners daarentegen strijden om het hardst om de origineelste en meest specialistische omschrijvingen te gebruiken. Drs. Peter Klosse legt met zijn boek "Smaakstijlen" zowel voor de leek als de professional de geheimen van de mondbeleving bloot. In normaal Nederlands.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 11 november 2000

Reformatorisch Dagblad | 43 Pagina's

Mondbeleving en smaakrijkdom ontrafeld

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 11 november 2000

Reformatorisch Dagblad | 43 Pagina's