+ Meer informatie

APELDOORN - APELDOORN

Nieuwe uitgaven vai gemeente Apeldooni

1 minuut leestijd

De < uitgaven „Huisvesting en hulp voor ouderen" en „Koopwoningen In Apeldoorn" uit de serie Bouwen en Wonen zijn in een herziene uitgave verschenen.

Beide folders zijn aangepast aan de jongste ontwikkelingen. In de uitgave „Huisvesting en hulp aan ouderen" wordt ondermeer aandacht besteed aan bejaardenwoningen en -flats, de woonvergunning, de inschrijvingsen toewijzingsnormen en subsidiemogelijkheden.

Er is plaats ingeruimd voor informatie over appartementenflats, serviceflats en dienstencentra. Ook wordt aandacht besteed aan de opname in een verzorgingstehuis en alles wat daarbij komt kijken.

De folder bevat ook een lijst van verzorgingstehuizen en instellingen die werkzaam zijn op het gebied van de bejaardenhuisvesting en zorg voor de bejaarde.

Koopwoning

In de aangepaste uitgave ,,Koopwoningen in Apeldoorn" wordt ondermeer aandacht besteed aan de registratie van gegadigden voor een nieuwe woning op gemeentegrond en de categorieën waarin de gegadigde ingeschreven kan worden. Er wordt op een rijtje gezet welke woningen er zijn en er is aandacht voor premies, subsidies en andere bijdrage-mogelijkheden bij de aankoop van een nieuwe woning.

Beide uitgaven verkrijgbaar in Stadswinkel onder Raadhuis. De Stac winkel is elke maand geopend 'tussen 9.00 13.00 uur en van dir dag tot en met vrijdi van 9.00 tot 17.30 utj

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.