+ Meer informatie

Onderscheiding

1 minuut leestijd

Ter gelegenheid van zijn 40-jarig dienstjubileum bij de firma Henk van Tongeren Bronbemaling bv is aan B. J. de Weerd uit Apeldoorn op 16 oktober toegekend de eremedaille in goud verbonden aan de Orde van Oranje-Nassau. Loco-burgemeester C. A. P. Bolhuis reikte de onderscheiding vrijdag uit in Restaurant Pohlman in Klarenbeek. krijg je alleen maar hoongelach. De tekst "Ede mooi centraal" doet het dan beter"".

En nu maar afwachten of de gemeente dat ook weet te bekrachtigen in de steen als bewijsnummer. Want er zijn genoeg gemeenten die zich een economisch middelpunt in Europees verband noemen, maar Meulunteren is tot nu toe het enige echte in Nederland. Totdat het tegendeel bewezen wordt.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.