+ Meer informatie

De Poort houdt bezinningsdag over homofilie

1 minuut leestijd

SCHIEDAM - De Gereformeerde landelijke instelling voor ambulante geestelijke gezondheidszorg De Poort te Schiedam belegt op 21 april een bezinnings- en studiedag. Op deze dag voor ambtsdragers, hulpverleners en verdere belangstellenden zal gesproken worden over homofilie, pastoraat en hulpverlening.

De bijeenkomst wordt van tien tot vier uur gehouden in De Driestar, Ronsseweg 557 te Gouda. Deelname kost veertig gulden. Aan de dag werken mee dr. J. Hoek, J. Jansen, ds. R. van Kooten, drs. P. J. Verhagen, drs. P. M. Wagenaar en J. van der Sluis.  Er kan geluisterd worden naar referaten, er is gelegenheid om door te praten in werkgroepen en er wordt een forumdiscussie gehouden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.